Over Koffietest.nl

Oprichting

Koffietest.nl (voorheen Koffiespots.nl) is een onafhankelijk platform voor het beoordelen van de kwaliteit van koffiezetapparaten, koffie in de horeca, koffiepads en losse koffie. Koffietest.nl is opgericht in 2006 door Awex.nl.

Beoordelingen

Iedereen kan een beoordeling van een dienst of product indienen. Deze worden door ons direct geplaatst op de site. Deze beoordelingen worden aangeduidt met koffieboontjes zoals deze: . Koffietest.nl keurt zo nu en dan ook zelf producten en diensten, en deze beoordelingen worden aangeduidt met een koffiekopje zoals deze: Experts cijfer Onze experts zullen horeca gelegenheden onaangekondigd bezoeken, of komen op verzoek bij u langs op een willekeurig tijdstip. Het uiteindelijke resultaat is een gemiddelde van beide beoordelingen.

Aanvragen

Wilt u een product of dienst door ons laten keuren? Dat kan! Vult u dan dit contactformulier in. Aan een beoordeling van een horeca gelegenheid zijn kosten verbonden: € 50,- per aanvraag. Aan beoordelingen van koffie, koffiepads, en apparaten zijn geen kosten verbonden. Stuurt u hiervoor uw product met begeleidende brief naar: Koffietest.nl - Staverenstraat 23 - 1324BT Almere. Let op: Opgestuurde producten worden eigendom van Koffietest.nl

Ook beoordelen?

Dat kan! Iedereen kan (ook zonder te registreren) producten beoordelen! Klik op de hiervoor bestemde link naast of onder het betreffende product of dienst.